مقدمه
همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم.
خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی و خوراکی آورده اند مانند کیک که تقریباً در میان تمام مردم جهان به علت دسترسی آسان ، ارزانی قیمت، سالم بودن آن و… دارای مشتری است. جامعه امروز ما با جمعیت جوان خود و دانش آموزان و کودکان فراوان یکی از پر مصرف کننده ترین جوامع این کالا می باشد.
امید است که با تولید مناسب چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت بتوانیم خدمتی به مردم جامعة ایران عرضه کرده باشیم.
مشخصه های طرح :
عنوان محصولات تولیدی : کیک اسفنجی و کلوچه
ظرفیت تولید : 240 تن در سال تعداد روز کاری : 270 روز
تعداد شیفت 2 نوبت در هر روز و هر شیفت 8 ساعت کاری
تهیه سرمایه شرکت :
با توجه ریز هزینه ها، تجهیزات، ساختمان و زمین و … که به شرح زیر برآورد گردیده است. سرمایه ای معادل 4.065.500.000 ریال جهت راه اندازی خط تولید لازم می باشد.
توضیح پروژه:
در این قسمت اقدامات اولیه تا اقدامات آخر شرح داده می شود که شما بیشتر با این حرفه آشنا شود برای ساده تر شدن مطالب به صورت مرحله ای تقسیم می کنیم که به صورت زیر است :
1.تهیه یک باب مغازه برای کار (یا به صورت رهن و یا خرید )
2.انجام دادن اقدامات بهداشتی در این مغازه از جمله کف پوش سنگ و کاشی بودن دایوارها تا سقف.
3.خرید وسایل و تجهیزات سرد کننده از جمله یخچال و فریزر و کولر و…..
4.خرید کلی اجناس از جمله مواد شوینده ، بهداشتی و خوراکی و …
5.تبلیغات و بازاریابی
و در آخر بر آورد نیروی انسانی از جمله موارد این کار می باشد .
امکان سنجی :
(شرایط فرهنگی ، جغرافیایی ، نیاز سنجی )
در فرهنگ و جامعه ما یکی از حرفه های اشتغال به کار و درآمدزا می باشد که با اشتغال در این حرفه شاید نیمی از مشکل مردم و احتیاجات آنها را رفع می کنند و از نظر وجهه جغرافیایی زیر مجموعه ای از تجارت مواد غذایی ، بهداشتی و خشکبار می باشد و از نظر نیاز سنجی نیز نیاز مبرم مردم به این شغل آن را یک نیاز ضروری کرده به صورتی که در جامعه نقش مهمی ایفا می کند.
فهرست مطالب
مقدمه …………………………………………………. 1
توضیح پروزه ……………………………………………… 2
امکان سنجی ……………………………………………. 3
اخذ مجوز و مسائل قانونی………………………………. 3
برآورد تجهیزات و هزینه آن ……………………………… 5
برآورد مواد مصرفی و هزینه آن………………………….. 6
انتخاب محل تاسیس…………………………………….. 8
برآورد نیروی انسانی…………………………………….. 8
نحوه تامین سرمایه ……………………………………… 9
نحوه و ملاکهای گسترش نیروی انسانی……………… 9
محاسبات مالی ………………………………………….. 11
کروکی تجهیزات………………………………………….. 12
عنوان طرح : فرآوری و صادرات پسته
مجری طرح :
محل اجرای طرح : نطنز، چهارراه فرهنگیان ،پشت هتل پارس- میدان گاندی – پلاک 20
نطنز – انبار در جاده تهران – قائم آباد
دفتر تهران – خیابان شهیدی بهشتی – خ اندیشه – اندیشه 7 – پلاک 21
مقدمه :
بعلت وابستگی کشور به درآمد حاصل از فروش نفت سالهاست که دولت توجیه خاصی به صادرات غیر نفتی داشته و بطرق مختلف شرکتها و اشخاص سرمایه گذار در این راه را تشویق و ترغیب مینماید و برای تسهیل این هدف و توسعه آن مساعدتهای لازم را مبذول میدارد.
سوابق تجربی و تخصصی مجری طرح:
نامبرده مدتها است که توسط کارگزاران خود خرید و فروش پسته را در سطح استان انجام داده و سپس به کار توسعه پرداخته و در هر دو موفق گردیده است در حال حاضر با توجه به فعالیت خود در نطنز و نیز در تهران در معاملات داخل موفقیت قابل قبولی بدست آورده است.
هدف از اجرای طرح :
چون انجام و توسعه این کار مورد توجه و پشتیبانی دولت میباشد انجام صادرات و ارائه کالای مرغوب جهت خریداران در خارج به توسعه کار کمک نموده و میتوان از بهره وری خوبی برخوردار بود.
و هدف از اجرای این طرح همکاری کامل با دولت نیز میباشد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
عنوان طرح……………………………………………………………………………………………… 4
مجری طرح : ………………………………………………………………………………………….. 4
محل اجرای طرح:……………………………………………………………………………………… 4
مقدمه : ………………………………………………………………………………………………… 4
جدول 4 : آمار سطح زیرکشت پسته در استانهای مختلف ایران در سال 1381……………………… 5
جدول 5: آمار میزان تولید و عملکرد در استانهای مختلف ایران از سال …………………………… 1381 6
نمودار 7: توزیع میزان تولید پسته استانها نسبت به کل کشور در سال 1381………………………… 7
نمودار 8: میزان صادرات پسته نسبت به سایر محصولات کشاورزی صادراتی در سال 1380…….. 7
سوابق تجربی و تخصصی مجری طرح: ………………………………………………………………. 11
هدف از اجرای طرح : ………………………………………………………………………………… 11
1) هزینههای سرمایهای (دارائیهای ثابت)…………………………………………………………….. 11
1-1) زمین موجود :………………………………………………………………………………….. 11
2-1) ساختمانها……………………………………………………………………………………….. 11
3-1) تاسیسات و دارایهای نامشهود…………………………………………………………………… 13
ردیف…………………………………………………………………………………………………… 13
آب در نطنز…………………………………………………………………………………………….. 13
4-1) وسایل و اثاثیه اداری……………………………………………………………………………. 14
ردیف…………………………………………………………………………………………………… 14
شرح…………………………………………………………………………………………………….. 14
میز………………………………………………………………………………………………………. 14
جمع…………………………………………………………………………………………………….. 14
2) هزینه های جاری……………………………………………………………………………………. 15
1-2) مواد اولیه نهادههای تولیدی و کالای لازم جهت تولید………………………………………… 15
ردیف…………………………………………………………………………………………………… 15
پسته فندقی 32-30 طبیعی……………………………………………………………………………. 15
2-2 )حقوق و دستمزد…………………………………………………………………………………. 16
ردیف…………………………………………………………………………………………………… 16
مدیر بازرگانی………………………………………………………………………………………….. 16
3-2) نگهداری و تعمیرات…………………………………………………………………………… 17
ردیف…………………………………………………………………………………………………… 17
ندارد……………………………………………………………………………………………………. 17
4-2) آب ،برق، تلفن و سوخت و هزینههای مالی…………………………………………………… 17
ردیف…………………………………………………………………………………………………… 17
آب 2 واحد……………………………………………………………………………………………. 17
5-2) سایر هزینههای متفرقه………………………………………………………………………….. 18
ردیف…………………………………………………………………………………………………… 18
اقساط اصل وام سرمایه در گردش…………………………………………………………………….. 18
6-2) استهلاک دارایییهای ثابت………………………………………………………………………… 19
7-2) خلاصه وضعیت سرمایه…………………………………………………………………………. 20
3) پیش بینی درآمدهای طرح…………………………………………………………………………. 20
پسته فندقی 32-30 طبیعی……………………………………………………………………………. 20
پسته فندقی 30-28 طبیعی……………………………………………………………………………. 20
پسته کله قوچی 24-22 طبیعی……………………………………………………………………….. 20
4) پیش بینی سود طرح………………………………………………………………………………… 21
5) دوره برگشت تسهیلات……………………………………………………………………………. 21
6) نقطه سر به سر: ……………………………………………………………………………………. 21
7) نسبتهای فعالیت(کارایی):…………………………………………………………………………… 21
8) نرخ بازده سرمایه: ………………………………………………………………………………… 22
9)نسبتهای سودآوری: …………………………………………………………………………………. 22
10) نسبتهای سرمایهگذاری: ………………………………………………………………………….. 22
11) توجیه اقتصادی طرح: ……………………………………………………………………………. 22
مشخصات طرح………………………………………………………………………………………… 23
محل اجرای طرح………………………………………………………………………………………. 23
معرفی به بانک…………………………………………………………………………………………. 23
پرورش قارچ
تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی
قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر میگردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمیگردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده میکردند و قارچ را گوشت خدا God’s flesh مینامیدند. نوشابه مستیآور سوما نیز چیزی جز عصاره آمانیتا موسکاریای سمی نبوده که از گروه قارچ های کلاهکدار است . اگر تاریخچه تولید قارچهای خوراکی به دقت مورد بررسی قرار گیرد , تاریخی چند هزار ساله را میتوان برای آن قائل شد. پرورش قارچهای خوراکی حدوداً به 20 قرن پیش در ژاپن و چین بر میگردد. کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال 1754 میلادی ابداع شد.
کشور های مختلف جهان با توجه به فرهنگ غذایی در طی سالهای گذشته به نوعی از این محصول ارزشمند برخوردار بوده اند و در حال حاضر , اکثر قریب به اتفاق کشورهای دنیا آن را به عنوان یک محصول کشاورزی و باغی قلمداد و حتی به منظور توسعه هر چه بیشتر تولید و مصرف آن , برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای آن قائلند و سالانه هزینه های بسیاری را مصرف آن میسازند . در این میان کشورهای آمریکایی , اروپایی , اسیایی و آفریقایی هر کدام به نوعی نسبت به توسعه همه جانبه آن اقدام و گاهی در بعضی کشورها با توجه به فرهنگ غذایی , میزان قارچها بر دیگران پیشی گرفته و تولید آن گونه خاص , بیشتر است.کشورهایی مانند چین , از 2 هزار سال پیش قارچها را نیز به موازات سایر محصولات کشاورزی پنداشته و در حال حاضر , سالانه چند میلیون تن تولید انواع قارچها را در برنامه های خود دارند . البته در این میان از خواص داروئی و درمانی قارچهای داروئی نیز غافل نمانده و در صنعت داروسازی در کشور مذکور در حد قابل توجهی رونق یافته است به طوری که در مراجعه به پزشکان چینی , انواع داروها از جمله قرص , کپسول , آمپول و…. تجویز میگردد.
البته شایان ذکر است که قارچها به لحاظ بافت فیبری و سلولزی و نیز داشتن پلی ساکاریدهایی در دیواره سلولی شان به عنوان ضد سرطان محسوب میگردند . در این میان می توان به قارچهایی اختصاصا ضد سرطان اشاره کرد مانند قارچهای گاندرما ,آریکولاریاو شیتاکه .
صنایع تبدیلی قارچها نیز امروزه به عنوان یکی از صنعت های روز , مورد توجه خاص قرار گرفته است . صنایع کنسرو سازی , مربا , ترشی و پودر قارچ , از جمله فرآورده های قارچ است که در دنیا از مصرف بالایی نیز برخوردار است. از نکات قابل توجه و تامل دراین صنعت این است که با توجه به تولید بالای ضایعات کشاورزی در اکثر کشورها از جمله ایران, استفاده بهینه از این ضایعات را میتوان نام برد.
اصولا قارچها از ضایعات کشاورزی تولید میگردند.از جمله کاه و کلش گندم , برنج , سویا , آفتابگردان , ذرت , خاک اره, علفهای هرز , گراسها و….
بطوری که میتوان گفت در تولید قارچ از ضایعات کشاورزی و دور ریز که اصولا کشاورزان هزینه و زحماتی برای نابودی آنها باید متحمل شوند میتوان غذای پروتئینی و مقوی تولید کرد که خود این یکی از مزایای عمده این رشته تولیدی است . از سوی دیگر , میتوان به ارزش غذایی قارچها نیز اشاره کرد. این صنعت در کشور ما از حدود 30 سال پیش در حوالی تهران آغاز و به صورت کم و بیش توسعه یافت ولیکن از دهه 60 بدین سو , نوعی از قارچها به نام تکمه ای در کشور به صورتی صنعتی کامل آغاز و دهها واحد تولیدی در کشور پا گرفت . البته در آغاز ارائه محصول به دلیل نو بودن محصول و فرهنگ غذایی خاص ایرانیان , با استقبال خوبی روبرو نشد , ولی با گذشت سه دهه , امروزه از فرهنگ مصرف بالایی برخوردار شده است به طوری که واحدهای تولیدی فعال با ظرفیت کامل , در حال تولید و گسترش آن هستند .
جنبه های اقتصادی قارچ خوراکی
درآمد حاصل از قارچ خوراکی تحت تأثیر عوامل مختلف تولید قرار دارد از جمله سیستم تولید انتخاب شده، نوع ساختمان و مصالح مورد استفاده، میزان پیچیدگی و گرانی ماشین آلات و دستگاههای هوادهی و میزان سرمایه اولیه.
در تولید نهایی قارچ خوراکی هدف نهایی این است که حداقل 70 درصد قارچ درجه یک تولید نمایند.
میزان محصول حاصل از یک تن کمپوست به شرح زیر طبقه بندی می شود:
تولید نامطلوب : کمتر از kg 135 قارچ
تولید ضعیف : حدود kg 135 – 160 قارچ
تولید نسبتاً مطلوب : kg 160 – 180 قارچ
تولید خوب : kg 180- 190 قارچ
تولید عالی : بیش از kg 200 قارچ
چنانچه برداشت پس از رشد کامل قارچ (باز شدن کلاهک) صورت گیرد، حدود 50 درصد افزایش محصول داریم ولی لازم به ذکر است که از نقطه نظر بازارپسندی بشدت کاهش مییابد.
فهرست مطالب
فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه ———————————————————2
تاریخچه شرکت ———————————————–3
اهداف شرکت ————————————————-5
کارکنان و متخصصان——————————————7
فصل دوم: تجزیه و تحلیل
محصولات —————————————————-10
نرم افزار پارس آموز ——————————————13
نرم افزار پارس نما ——————————————–15
نرم افزار گویا ————————————————-17
نرم افزار پارسانا ———————————————-19
برخی قابلیت های مهم نرم افزار ——————————-20
فصل سوم: روش تحقیق
مشاوره و راهکار ——————————————–23
مقدمه ——————————————————–23
اتوماسیون اداری و صنعتی ———————————–24
کنترل پروژه ————————————————-26
فصل چهارم: سابقه تحقیق
اخذ گواهینامه های بین المللی ———————————28
مزایای استفاده از گواهینامه ———————————29
شبکه های داخلی و خارجی ———————————-31
ارتباطات پیشرفته ——————————————-32
پشتیبانی —————————————————-33
فرم همکاری و استخدام ————————————-35
دعوت به همکاری از اشخاص حقوقی ———————–37
پرسش و پاسخ ———————————————38
اصطلاحات و مفاهیم ————————————–44
نتیجه گیری ———————————————–54
پیشنهادات و انتقادات ————————————–55
محدودیت ها ———————————————-56
منابع —————————————————–57