پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری بهای تمام شده کارخانه کبریت سازی

تعریف موضوع :

  بنا به  تعریفی  که  از سوی مد یریت کارخانه در دست  است ،  کبریت  وسیله روشن کردن  وسایل گرمایی و روشنایی می باشد .   پس از آن که  بشر در  پی گرم  کردن خود و پختن وگرم کردن چیزهای دیگر به فکر چخماق افتاد  ،  با  گذر زمان دریا فت که با  موادی از  قبیل گوگرد  ،  پودر  شیشه ،  کلرات و. . .    نیز  می توان روشنایی یجاد کرد.  به همین دلیل برای راحتی بشر که همواره در گرو تغییر ، تحول و ابتکار و خلاقیت است چوب  کبریت را بعنوان آخرین استاندارد جهانی  جهت روشن  کردن وسایل روشنایی و گرمایی مورد تأیید  قرار داداند .   و به همین دلیل است که کبریت در تمام  نقاط جهان  به  عنوان یک  وسیله  جهانی جهت  روشنا یی  و گرما  استفاده می گردد.   کبریت وسیله ای است که در همه خانه ها و ادارات و شرکت ها وجاهای دیگر و حتی در کاخ های مجلل هم وجود دارد و همه به نحوی از آن استفاده بهینه می کنند.   اهمیت و ضرورت  آن در خانواده های ثروتمند و فقیر یکسان است  چون هر دو نیاز به آن دارند و در مواقع لزوم از آن استفاده می کنند.  کبریت در کارخانه های  کبریت سازی توسط کسانی که در آنجا کار می کنند تولید می شود و بعد از تولید به بازار عرضه شده و به دست مصرف کنندگان می رسد.

دلیل انتخاب موضوع پروژه :

  برای هر تحقیقی انگیزه و دلایلی جهت انتخاب موضوع  و زمینه تحقیق وجود دارد که بعنوان نیروی محرکه  محقق  شناخته می شوند  و شاید  بتوان  گفت که عامل ا صلی در رسیدن  به  اهداف تحقیق همان دلایل و انگیزه  اولیه  انتخاب موضوع تحقیق است که به عنوان پشتوانه ای قوی  برای  محقق مطرح  بوده  و انجام  یک  تحقیق را ممکن  می سازد.

   در این تحقیق سه د لیل و انگیزه  برای انتخاب موضوع  وجود دارد که در زیر آمده است :

1-   بررسی قیمت تمام شده کارخانه کبریت سازی مشگین شهر   

2-   بررسی مراحل تولید کبریت

3-   علاقه شخصی به جهت مطا لعه در این مورد

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                              صفحه

فصل اول :  کلیات… 1

مقدمه : 2

دلیل انتخاب موضوع پروژه : 3

منظور از حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده ) چیست ؟. 4

اهمیت حسابداری بهای تمام شده برای چیست ؟. 4

کاربرد حسابداری بهای تمام شده چیست ؟. 4

حسابداری صنعتی : 4

فصل دوم : معرفی کارخانه کبریت سازی مشگین شهر. 6

بخش اول : 7

مختصری از تاریخچه کبریت در دنیا 7

بخش دوم : 9

تاریخچه کبریت در ایران.. 9

بخش سوم : 12

تاریخچه کارخانه کبریت سازی مشگین شهر. 12

تعریف کبریت : 13

فصل سوم: مبانی نظری در مورد بهای تمام شده. 15

مقدمه : 16

تعریف حسابداری صنعتی : 16

نقش حسا بداری صنعتی : 17

بخش اول : 18

مقدمه ای بر حسابداری صنعتی… 18

مقدمه ای بر حسابداری صنعتی : 19

1 : حسا بداری مالی : 19

2 : حسابداری مدیریت : 19

حسابداری صنعتی : 19

حسابداری بهای تمام شده : 20

آشنایی با برخی از مفاهیم و اصطلاحات در حسابداری بهای تمام شده : 22

بهای تمام شده ، هزینه و زیان : 22

بهای تمام شده  : 23

هزینه : 23

زیان : 23

هزینه یابی و موضوع آن : 24

مقایسه مؤسسات بازرگانی با مؤسسات تولیدی : 25

صورت سود و زیان مؤسسات تولیدی : 25

مراحل هزینه یابی : 26

عامل هزینه و مد یریت هزینه : 26

انواع هزینه های تولیدی : 27

عوامل تشکیل د هنده هزینه های تولید یا قیمت تمام شده محصول : 28

مواد مستقیم  : 29

مواد غیر مستقیم : 29

سایر هزینه های.. 29

تولید.. 29

کار. 29

مواد اولیه. 29

کار مستقیم.. 29

سربار کارخانه. 29

مواد مستقیم.. 29

کار مستقیم : 30

کار غیر مستقیم : 30

هزینه های دوره : 30

بهای اولیه و بهای تبد یل : 30

هزینه محصول و هزینه دوره : 31

بخش دوم : 33

سیستم  هزینه یابی مرحله ای.. 33

سیستم هزینه یابی مرحله ای : 34

اجرای سیستم هزینه یابی مرحله ای : 35

1 : جدول مقداری تولید : 36

هزینه های منظور شده به حساب دایره : 37

معادل آحاد تکمیل شده : 37

فصل چهارم : 39

قیمت تمام شده کارخانه کبریت سازی.. 39

مشگین شهر. 39

بخش اول : 40

مراحل تولید چوب کبریت و قوطی های.. 40

آن در کارخانه. 40

بخش د وم : 47

سیستم خرید و انبارداری کارخانه. 47

کبریت سازی مشگین شهر. 47

سیستم های انبارداری : 48

تعریف انبار : 48

فصل پنجم : 57

نتیجه گیری : 58

منابع و مأخذ : 59

جهت دانلود فایل کلیک کنید

دانلود پروژه مالی بررسی روشهای حسابداری سازمان بازرگانی

مقدمه:

حسابداری در دنیای پیچیده امروز نقش درخور ملاحظه ای در اداره امور دولتها وحکومتهای محلی ایفا می کند . حسابداری بخش عمومی وبالاخص دولتی تا اواخر دهه هفتم قرن بیستم به مجموعه ای از روشها ورویه های فنی اطلاق می گردید که براساس آن منابع ومصارف مالی دولتها وحکومتهای محلی ثبت وضبط وگزارش می گردید.

از ان زمان تا کنون ،با تلاش اندیشمندانی نظیر نرماتتون، استوارت،جانز ودیگران به عنوان پیشتازان نهضت مسئولیت پاسخگویی وابتکار متفکر برجسته حسابداری یوجی ایجیری، مفهوم مسئولیت پاسخگویی به عنوان سنگ بنای حسابداری دولتی ،درمرکز ثقل نظام های حسابداری وگزارش گری مالی دولتهای مردم سالار جایگاه خاصی رابه خود اختصاص داد.

در این پروژه نیز سعی شده است تا روش ها ومقررات حاکم بر سیستم حسابداری سازمان بازرگانی استان اردبیل مورد مطالعه وبررسی قرار گیرد.

نتیجه گیری:

   پروژه حاضر بر اساس آخرین روشها و استانداردهای پذیرفته شده حسابرسی و حسابداری تهیه و تنظیم شده است.

  با بررسی سیستم حسابداری سازمان بازرگانی می توان به این نتیجه رسید که:

اولاً این سازمان براساس  حسابداری دولتی   انجام فعالیت می کند.

دوماً تمامی اصولی که برای سازمان های دولتی تعیین شده است در آن رعایت می شود .همچنین سازمان بازرگانی ، واحد سازمانی مشخصی بوده که قسمتی از وظایف ومسئولیت های دولت را برطبق برنامه های مصوب انجام می دهد.

جهت دانلود فایل کلیک کنید

دانلود پروژه مالی بررسی سیستم حسابداری بیمارستان

بخش اول:

ماهیت و موارد استفاده از سیستم حسابداری:

هنوز هم در غالب سازمان ها، اعم از خصوصی و عمومی، نتیجه ی عملیات حسابداری، یعنی صورت حساب ها و گزارش های مالی، فقط فهرستی از اراقام و اعدادی تلقی می شود که حاکی از دریافت و پرداخت وجوه و چگونگی عملیات گذشته می باشد؛ و یا اینکه گزارشهای مذکور منحصراً وسیله ای برای کنترل صحت و صداقت مأموران به شمار می رود.

آن چه کمتر در ایران مورد توجه قرار می گیرد اهمیت فراوان این گزارش ها و اطلاعات حاصله از آن ها در تصمیمات مدیران و مسئولان امور مؤسسات و سایر افراد و مقامات ذیعلاقه می.باشد.

اهم طبقاتی که ازنتایج حاصله از سیستم حسابداری مؤسسات منتفع میشوند عبارتنداز:

1- مدیران مؤسسات: مدیران تجارت خانه ها و شرکت ها و کارخانه ها با مطالعه و تجزیه و تحلیل صورت حسابها نقائص کارهای خود در گذشته پی می برند، و با بررسی ارقام و اعداد و استفاده از تجارب گذشته برنامه های آینده راطرح ریزی می کنند. همچنین، با مطالعه دقیق این اطلاعات است که پیش بینی چونگی وضع مالی و فعالیتهای ادوار مالی بعدی امکان می یابد.

2- صاحبان سرمایه مؤسسات: صاحبان سرمایه و سهامداران مؤسسات بازرگانی علاقه مندند همیشه از وضع مالی و سود و زیان مؤسسه ای که متعلق به آنان است مطلع باشند. این اطلاعات را فقط سیستم حسابداری می  تواند در اختیار ایشان بگذرد با بررسی این اطلاعات است که صاحبان سرمایه می توانند نسبت به درجه ی کفایت و کاردانی مدیران و افراد دیگری که درمؤسسه ی خود بکار گمارده اند پی ببرند.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                      صفحه

مقدمه                                                                                                   1

بخش 1

ماهیت و موارد استفاده از سیستم حسابداری                                                       2

بخش 2

انوع حسابها                                                                                            5

بخش 3

ترازنامه                                                                                                 6

بخش 4

معادلة اصلی حسابداری                                                                                         8

بخش 5

صورتحساب سود و زیان                                                                               9

بخش 6

دفترداری دوبل یا دو طرفه                                                                            11

بخش 7

فرصت های استفاده از فن آوری اطلاعات                                                                    12

بخش 8

حقوق و دستمزد                                                                                      14

بخش 9

حسابداری دولتی                                                                                      17

فصل دوم

بخش 1                                                                                                 19

بخش 2

تعهدات و حمایتهای سازمان                                                                          24

بخش 3

چگونگی انجام وظایف در واحدهای اجرایی بیمه ای                                               25

فصل سوم:

بخش 1                                                                                                 30

بخش 2                                                                                                 32

جداول                                                                                                  34

نتایج و پیشنهادات                                                                                     37

منابع و مأخذ                                                                                           38

جهت دانلود فایل کلیک کنید

دانلود پروژه کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس

مقدمه

قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط  اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).

 سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت 15 روزه در نظر گرفته ایم).

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                              صفحه

مقدمه                                                                                        1

فصل اول

1-1 خواسته های پروژه                                                                2

1-2 موقعیت سردخانه                                                                   2

1-3 فرضیات                                                                               3

1-4 تنوع محصولات                                                                      4

1-5 پالت ها                                                                                5

1-6 صفحات عایق ها                                                                              6

1-7 محاسبه ضریب حرارتی  (u)                                                     7

فصل دوم : محاسبه بار برودتی اتاقها

2-1 نمونه محاسبه اتاق سیب                                                          7

2-1-1 بار حرارتی انتقالی                                                              8

2-1-2 بار حرارتی نفوذ هوا                                                           8

2-1-3 بار حرارتی محصول                                                           8

2-1-4 بار تنفسی                                                                         9

2-1-5 بار حرارتی افراد                                                                9

2-1-6 بار روشنایی                                                                      9

2-1-7 بار موتورهای برقی                                                             9

2-1-8 تعیین اوپراتور                                                                             9

2-1-9 بار حراتی پیش سرد کن                                                       9

3-1-10 مدل اوپراتور                                                                             10

2-1-11 بار حرارتی راهروها                                                                   10

2-1-12 ظرفیت سرمایی جدید                                                         11

2-2 محاسبه بار حرارتی اتاق نگهداری گوشت گاو                               11

2-2-1 بار حرارتی ناشی از تعویض هوا                                            12

2-2-2 ظرفیت سرمایی جدید با احتساب فن ها                                    12

2-2-3 بار حراتی محصول                                                             12

2-2-4 بار نفوذ هوا                                                                      13

2-2-5 مدل اوپراتور                                                                     13

2-2-6 ظرفیت سرمایی جدید                                                                    13

2-3 نمونه محاسبه و بی اوپراتور                                                     13

2-4 خواص نقاط                                                                          14

2-5 حجم کنترل فلاش تانک                                                            14

2-6 انتخاب اوپراتور                                                                     15

2-7 ظرفیت سرمایی جدید                                                              16

جداول محاسباتی برای تمام اتاق ها

اتاق گوشت گاو                                                                            17

اتاق گوشت گوسفند                                                                       18

اتاق نگهداری سبزی                                                                      19

اتاق نگهداری هلو                                                                          20

اتاق نگهداری سیب                                                                        21

اتاق نگهداری خیار                                                                        22

اتاق نگهداری پرتقال                                                                      1/22

انجماد سریع گاو                                                                          23

انجماد سریع مرغ                                                                          24

انجماد سریع گوسفند                                                                     25

نگهداری پیش سرد کن                                                                   26

جهت دانلود فایل کلیک کنید

دانلود پروژه کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی

مقدمه

قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط  اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).

 سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت 15 روزه در نظر گرفته ایم).

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                              صفحه

مقدمه                                                                                        1

فصل اول

1-1 خواسته های پروژه                                                                2

1-2 موقعیت سردخانه                                                                   2

1-3 فرضیات                                                                               3

1-4 تنوع محصولات                                                                      4

1-5 پالت ها                                                                                5

1-6 صفحات عایق ها                                                                              6

1-7 محاسبه ضریب حرارتی  (u)                                                     7

فصل دوم : محاسبه بار برودتی اتاقها

2-1 نمونه محاسبه اتاق سیب                                                          7

2-1-1 بار حرارتی انتقالی                                                              8

2-1-2 بار حرارتی نفوذ هوا                                                           8

2-1-3 بار حرارتی محصول                                                           8

2-1-4 بار تنفسی                                                                         9

2-1-5 بار حرارتی افراد                                                                9

2-1-6 بار روشنایی                                                                      9

2-1-7 بار موتورهای برقی                                                             9

2-1-8 تعیین اوپراتور                                                                             9

2-1-9 بار حراتی پیش سرد کن                                                       9

3-1-10 مدل اوپراتور                                                                             10

2-1-11 بار حرارتی راهروها                                                                   10

2-1-12 ظرفیت سرمایی جدید                                                         11

2-2 محاسبه بار حرارتی اتاق نگهداری گوشت گاو                               11

2-2-1 بار حرارتی ناشی از تعویض هوا                                            12

2-2-2 ظرفیت سرمایی جدید با احتساب فن ها                                    12

2-2-3 بار حراتی محصول                                                             12

2-2-4 بار نفوذ هوا                                                                      13

2-2-5 مدل اوپراتور                                                                     13

2-2-6 ظرفیت سرمایی جدید                                                                    13

2-3 نمونه محاسبه و بی اوپراتور                                                     13

2-4 خواص نقاط                                                                          14

2-5 حجم کنترل فلاش تانک                                                            14

2-6 انتخاب اوپراتور                                                                     15

2-7 ظرفیت سرمایی جدید                                                              16

جداول محاسباتی برای تمام اتاق ها

اتاق گوشت گاو                                                                            17

اتاق گوشت گوسفند                                                                       18

اتاق نگهداری سبزی                                                                      19

اتاق نگهداری هلو                                                                          20

اتاق نگهداری سیب                                                                        21

اتاق نگهداری خیار                                                                        22

اتاق نگهداری پرتقال                                                                      1/22

انجماد سریع گاو                                                                          23

انجماد سریع مرغ                                                                          24

انجماد سریع گوسفند                                                                     25

نگهداری پیش سرد کن                                                                   26

فصل سوم : نقشه ها ؛ پالت ها ؛ پلان اتاق ها ؛ نمودار P-H و …

جهت دانلود فایل کلیک کنید