دانلود پایان نامه بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک

1-1 مقدمه

تحقیق‌ برای‌ افزایش‌ صادرات‌ غیرنفتی‌ که‌ در کشور ما امری‌ الزامی‌است‌. دراین‌ مورد گرچه‌ در مقاطع‌مختلف‌ زمانی‌ چه‌ قبل‌ و چه‌ بعد از انقلاب‌ تحقیقاتی‌ انجام‌ شده‌ است‌ اما اقدامات‌ مؤثری‌ آنچنانکه‌ باید و شایدهنوز صورت‌ نگرفته‌ است‌. تجربه‌ کشورهای‌ موفق‌ در امر توسعه‌ اقتصادی‌ نشان‌ داده‌ که‌ تجارت‌ خارجی‌ نقش‌بسیار مهم‌ و تعیین‌ کننده‌ای‌ در فرایند توسعه‌ این‌ کشورها ایفا کرده‌ و به‌ طور قطع‌ می‌توان‌ گفت‌ که‌ هیچ‌کشورتوسعه‌ یافته‌ و تازه‌ صنعتی‌ شده‌ای‌ را نمی‌توان‌ یافت‌ که‌ بدو توسعه‌ تجارت‌ و تکیه‌ بر صادرات‌ خود به‌ این‌امر نایل‌ شده‌ باشد.

فهرست مطالب

فصل اول

1-1 مقدمه 2

2-1 ضرورت‌ و اهمیت‌ مسئله‌ 5

3-1 اهداف تحقیق. 8

4- 1 فرضیات تحقیق. 8

5-1 کاربردهای انجام تحقیق. 9

6-1 پیشینه تحقیق. 9

تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی  9

فصل اول

بخش اول. 17

1-2  مقدمه‌ 17

2-2 تاریخچه‌ 18

3-2 خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ زیره‌ سبز. 18

1-3-2  ویژگیهای‌ عمومی‌. 18

2-3-2  ارقام‌ زیره‌ سبز. 20

3-3-2  زیستگاه‌ و پراکنش‌… 20

1-4-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی. 25

2-4-2 اهمیت‌ دارویی‌. 26

5-2  سایر کاربردهای‌ زیره‌ سبز. 26

6-2  ویژگیها وروشهای‌ کشت‌ زیره‌ سبز. 27

1-6-2 کاشت‌.. 29

3-6-2  داشت‌.. 30

3-6-2 برداشت‌.. 31

7-2  آفات‌ و امراض‌… 32

8-2  خصوصیات‌ زرشگ‌.. 33

9-2  تاریخچه‌ زرشک‌.. 34

10-2  خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ و پراکنش‌ جنس‌ زرشک‌.. 35

1-10-2  ویژگیهای‌ عمومی‌. 35

2-10-2  گونه‌های‌ زرشگ‌.. 35

3-10-2  زیستگاه‌ و پراکنش‌… 38

11-2  مصارف‌ خوراکی‌، ارزش‌ غذایی‌ و اهیمت‌ دارویی‌ زرشک‌.. 39

1-11-2  مصارف‌ خوراکی‌ و ارزش‌ غذایی‌: 40

2-11-2  اهمیت‌ دارویی‌. 40

12-2 سایر کابردهای‌ زرشک‌: 41

13-2 ویژگیها و روشهای‌ پرورش‌ زرشک‌ بیدانه‌ 42

1-13-2  کاشت‌ و تکثیر. 44

2-13-2 داشت‌.. 45

3-13-2 برداشت‌.. 46

14-2 آفات‌ و امراض‌ زرشک‌.. 48

بخش دوم 51

1-2  تعریف بازار 51

2-2  طبقه بندی بازارهای مختلف.. 51

1-2-2  طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: 51

2-2-2 بازارها بر اساس وضعیت مکانی: 52

3-2   تعریف بازاریابی. 52

4-2  ابعاد مختلف بازاریابی. 55

1-4-2  بازاری گرائی. 56

2-4-2  بازار شناسی. 56

3-4-2  بازاریابی. 56

4-4-2  بازار رسانی. 57

5-4-2  بازار گردی. 57

6-4-2  بازار سنجی. 57

7-4-2 بازار داری. 58

8-4-2 بازار گرمی. 58

9-4-2  بازار گردانی. 58

5-2  عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی. 59

6-2  تاریخچه بازاریابی. 59

7-2  مفاهیم اساسی بازاریابی. 62

8-2  عوامل موثر در بازاریابی. 63

1-8-2  فروشندگان اولیه 63

2-8-2 واسطه‌های بازاریابی. 64

1-2-8-2 دلالان. 64

2-2-8-2  واحدهای توزیع فیزیکی. 64

3-2-8-2  آژانسهای خدمات بازاریابی. 65

4-2-8-2  واسطه‌های مالی. 65

3-8-2  مشتریان. 65

4-8-2  رقبا 66

5-8-2 جوامع. 67

9-2  مفهوم جدید بازاریابی. 67

10-2 تئوریهای رفتار خریدار 68

1-10-2  تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory) 68

2-10-2  تئوری روان شناسی (psychogical) 69

1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار 69

1-1-2-10-2 شناخت اشکال. 69

2-1-2-10-2  جستجو برای اطلاعات.. 70

3-1-2-10-2  ارزیابی کردن خط مشی‌های مختلف (عمل تصمیم گیری) 71

11-2  مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی. 72

12-2  اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی. 73

13-2  عملیات بازاریای. 75

1-13-2  فعالیت‌های مبادله ای. 75

2-13-2  فعالیت‌های فیزیکی. 76

14-2  سازمان بازاریابی. 78

15-2  فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی. 80

1-15-2   جمع آوری اطلاعات.. 80

2-15-2  حمل و نقل. 81

3-15-2  درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات.. 82

4-15-2  بسته بندی و تبدیل محصولات.. 83

5-15-2 انبارداری. 85

6-15-2  تبلیغات.. 85

7-15-2   اعتبار 85

8-15-2  قیمت گذاری. 86

16-2  شبکه‌های بازاریابی. 87

1-16-2 خرده فروشان. 87

2-16-2  عمده فروشان. 87

3-16-2  سلف خران. 88

4-16-2  میدان داران. 88

5-16-2 سایر موارد 88

17-2  اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی. 89

1-17-2  آنچه به عهده دولت می‌باشد. 89

2-17-2  آنچه بر عهده تولید کننده می‌باشد. 90

18-2  نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی. 91

19-2  مسیر بازاریابی. 91

20-2  هزینه‌های بازاریابی. 92

21-2  حاشیه بازاریابی. 93

24-3- کارایی بازاریابی. 94

23-2  مدل‌های حاشیه بازاریابی. 96

1-23-2  الگوی مارک- آپ (Mark up Model) 96

2-23-2  الگوی حاشیه نسبی (Relative Model) 97

3-23-2  الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model) 97

4-23-2 الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model) 98

24-2  شفافیت بازار 99

25-2  برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی  99

فصل سوم

1-3  مقدمه 103

2-3  روش تحقیق. 103

3-3 روش جمع آوری اطلاعات.. 103

4-3 منابع اطلاعات ثانویه 104

5-3 منابع اطلاعات اولیه 105

6-3 جامعه آماری. 105

7-3 نمونه آماری. 105

فصل چهارم

1-4- مقدمه 108

2-4- اهمیت اقتصادی زیره 108

1-2-4- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره 110

2-2-4- روند تولید و صادرات زیره 110

3-4 مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق. 114

4-4 ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره 115

1-4-4  ویژگی‌های سنی. 115

2-4-4  سطح تحصیلات.. 116

3-4-4 وضعیت مالکیت اراضی. 117

5-4 ویژگی‌های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره 118

1-5-4 ویژگی‌های سنی. 118

2-5-4  سطح تحصیلات.. 119

1-6-4  ویژگیهای سنی. 120

2-6-4 سطح تحصیلات.. 120

7-4  انواع بازارهای زیره 121

1-7-4  بازار سر مزرعه 122

2-7-4 بازار عمده فروشی. 124

3-7-4  بازار خرده فروشی. 126

8-4 سازمان بازاریابی زیره 127

1-8-4  عمده فروشان. 128

2-8-4  خریدران محلی. 129

3-8-4   نمایندگان عمده فروش.. 129

4-8-4  میدان داران. 130

5-8-4 دلالان. 130

6-8-4   خرده فروشان. 131

9-4  عملیات بازاریابی زیره 131

1-9-4  حمل و نقل. 131

2-9-4  درجه بندی. 132

3-9-4  استاندارد 133

1-3-9-4 مواد خارجی موجود در زیره 133

2-3-9-4  ویژگی‌های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: 134

4-9-4   بسته بندی. 134

5-9-4  اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: 135

5-9-4 انبارداری. 135

10-4  اعتبار 135

11-4  مسیر بازاریابی زیره 137

1-11-4  مسیرهای اصلی بازاریابی زیره 138

12-4  قیمت گذاری. 138

13-4 حاشیه بازاریابی. 139

14-4  هزینه بازاریابی. 141

15- 4  سود بازاریابی. 144

16-4  ضریب هزینه بازاریابی. 145

17-4  ضایعات.. 146

18-4  عدم کارایی بازاریابی. 147

19-4  شفافیت بازار 148

20-4  ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک.. 149

1-20-4  ویژگی‌های سنی. 149

2-20-4  سطح تحصیلات.. 150

3-20-4  وضعیت مالکیت اراضی. 151

21-4  ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک.. 152

1-21-4 ویژگیهای سنی. 152

2-21-4  سطح تحصیلات.. 153

22-4 ویژگی‌های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک.. 153

1-22-4  ویژگی‌های سنی. 153

2-22-4  سطح تحصیلات.. 154

23-4  انواع بازارهای زرشک.. 155

1-23-4  بازار سر مزرعه 156

2-23-4  بازار خرده فروشی. 158

24-4   سازمان بازاریابی. 160

1-24-4  عمده فروشان. 160

2-24-4 خریداران محلی. 161

3-24-4  نمایندگان عمده فروش.. 162

4-24-4  میدان داران. 162

5-24-4  دلالان. 163

6-24-4 خرده فروشان. 163

25-4 عملیات بازاریابی زرشک.. 164

1-25-4  حمل و نقل. 164

2-25-4 درجه بندی. 164

3-25-4 استاندارد 166

4-25-4  بسته بندی. 168

5-25-4  انبارداری. 168

26-4  اعتبار 169

27-4  مسیر بازاریابی زرشک.. 170

28-4 قیمت گذاری. 171

29-4 حاشیه بازاریابی. 172

30-4  هزینه‌های بازاریابی. 173

31-4  سود بازاریابی. 177

32-4  ضریب هزینه بازاریابی. 179

33-4  ضایعات.. 179

34-4  عدم کارایی بازاریابی. 182

35-4  شفافیت بازار 183

36-4  مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک.. 184

فصل پنجم

1-5- مقدمه 188

2-5  نتایج و بحث.. 188

3-5  پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک.. 198

منابع. 205

 

جهت دانلود کلیک کنید

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.