دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه

مقدمه
شیر به عنوان  یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین  و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی  مختلفی  که  مورد  استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل  تخم مرغ  و عسل  جهت  برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .
مواد غذایی  نباتی هر کدام  قسمتی از گیاه و نبات  مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین  ماده ی غذایی  نوزاد  باید  شناخت  که  تمامی مواد غذایی  مورد  نیاز بدن  را داراست .

                                              فهرست مطالب

عنوان                                                                                  صفحه

مقدمه…………………………………………………………………………………………………… 3

مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها: ………………………………………………. 4

<<< آب – شیر = ماده خشک>>>………………………………………………………….. 5

مواد ازت دار : ………………………………………………………………………………………. 6

مینرال یا مواد معدنی : ……………………………………………………………………………… 6

کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر : ………………………………………………….. 6

وزن مخصوص شیر : ………………………………………………………………………………. 6

ویسکوزیته شیر : ……………………………………………………………………………………. 7

اسیدیته شیر : ………………………………………………………………………………………… 7

نقطه ی انجماد شیر : ………………………………………………………………………………. 8

اهمیت و ضرورت استفاده از مواد لبنی پاستوریزه : ………………………………………….. 9

بیماری های مشترک انسان و دام : ………………………………………………………………. 10

سایر مزایای تحویل شیر به کارخانجات پاستوریزه به اختصار عبارتند از : ……………… 11

تولید شیر در جهان و ایران : ……………………………………………………………………… 11

مشکلات و راه حل ها : …………………………………………………………………………… 13

مراکز جمع آوری شیر : ………………………………………………………………………….. 13

دامداری سنتی : …………………………………………………………………………………….. 14

تولید محصولات جنبی : ………………………………………………………………………….. 15

نقش قیمت گذاری : ………………………………………………………………………………. 16

قسمت های مختلف کارخانه شیر : ……………………………………………………………… 17

تحویل شیر – پاستوریزه : ………………………………………………………………………… 18

تحویل شیر : ………………………………………………………………………………………… 18

پاستوریزاسیون : ……………………………………………………………………………………. 18

پاستوریزاتور :    …………………………………………………………………………………… 18

هموژنیزاسیون : …………………………………………………………………………………….. 20

سپراتور و مکانیسم عمل آن : ……………………………………………………………………. 20

تانک ذخیره شیر خام و پاستوریزه : ……………………………………………………………. 21

شیشه شور : ………………………………………………………………………………………….. 21

آزمایشگاه :  Laboratory……………………………………………………………………..

وسایل مورد لزوم در این قسمت عمدتا عبارتند از : ………………………………………….. 22

تأسیسات سردخانه – آب سرد : Cold Store………………………………………………

تأسیسات آب و دیگ بخار : Water treatment and steam boiler…………..

پمپ های به کار گرفته شده در صنایع شیر : …………………………………………………. 24

پمپ استیل : ………………………………………………………………………………………… 24

پمپ معمولی : ………………………………………………………………………………………. 24

پمپ پزیتیو : ………………………………………………………………………………………… 24

بخش : ……………………………………………………………………………………………….. 25

تأسیسات فاضلاب : ………………………………………………………………………………… 25

پرسشنامه شماره ی 1……………………………………………………………………………….. 28

ویژگی ها و مشخصات فنی مورد لزوم : ……………………………………………………….. 35

قسمت سوم – اطلاعات مربوط به بازار محصول : ……………………………………………. 36

روند مصرف محصول طی سالهای1382تاسال1386 : ………………………………………. 38

تولید کنندگان عمده ی جهانی این کالا چه کشورهایی هستند؟……………………………. 38

قسمت پنجم – اطلاعات مربوط به تولید کالا : ………………………………………………. 39

فرآیند انتخابی تولید کالا

سیستم کنترل کیفیت: ……………………………………………………………………………… 40

وظایف روش کنترل و ایستگاههای کنترل د رخط تولید: …………………………………… 40

روش پیش بینی شده ی جهت  جلوگیری از آلودگی های مذکور: ………………………. 40

لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه : …………………………………………………. 41

محاسبه بیمه کارگری………………………………………………………………………………. 42

نوع و مقدار انرژی و هزینه ی آن : ……………………………………………………………… 42

محاسبه ی هزینه ی انواع انرژی مصرفی سالیانه : (ارقام به ریال(……………………………. 43

مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن : …………………………………………………. 45

برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی : …………………………………. 45

هزینه های قبل از بهره برداری شامل : ………………………………………………………….. 46

فهرست دستگاهها و تجهیزات خط تولید و قیمت انها: ……………………………………… 47

فهرست نام دستگاهها وتجهیزات و تأسیسات عمومی : ……………………………………… 51

اثاثه اداری: ………………………………………………………………………………………….. 56

ملزومات: …………………………………………………………………………………………….. 57

ترازنامه………………………………………………………………………………………………… 58

محاسبه ی اجزا و میزان سرمایه ی ثابت : ……………………………………………………… 61

محاسبه اجزا ومیزان سرمایه ثابت: ……………………………………………………………….. 62

محاسبه استهلاک: …………………………………………………………………………………. 63

بهای تمام شده کالای فروش رفته………………………………………………………………… 64

خلاصه سود وزیان………………………………………………………………………………….. 65

داراییهای ثابت پس ازکسر استهلاک……………………………………………………………. 65

ترازنامه پایان دوره…………………………………………………………………………………… 67

نحوه بدست آوردن نقطه سربه سر: ……………………………………………………………… 68

 

جهت دانلود فایل کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.