دانلود پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس

کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید

مقدمه

 مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود  به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال  میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان  مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال 1310 در سطح کارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید کننده این کالا شروع بکار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و کرج تاسیس شد . قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و کالباس به دوبخش اسلامی و غیر اسلامی  تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوک تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوک ستاد بسیج اقتصادی کشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی را بشرح ذیل تغییر داد :

1-     سوسیس و کالباس با 40 % گوشت

2-     سوسیس آلمانی با 40% گوشت

3-     مارتادلا با 40% گوشت

4-     کالباس خشک با 60% گوشت

5-     کالباس لیونر (بی چربی) با 64% گوشت

فهرست مطالب

 

    شرح                                                                                                                                      صفحه

فصل اول                                                                                                                                           

   جدول نتایج چکیده طرح                                                                                                                                                                      2

فصل دوم

   کلیات در راستای شناسائی محصول و                                                                                                                                                   3

          مقدمه

         1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و….                                                                  4

         2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای                                                                                                 5

         3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش                                                                                                            5

فصل سوم       

بررسی و برآوردهای فنی                                                                                                                                                                          6

1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه                                                                                                                     6

2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید                                                                                                                                                      6

3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد                                                                                                                                                   8

4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت                                                                                                                             10

5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد                                                                                                              12

6-3 ذکر نام اصلی و تجاری  همراه با مشخصات فنی منابع تامین و …                                                                                                      14

7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید                                                                       16

8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی                                                                                                                    18

9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی                                                                                                                                    19

10-3 محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و …                                                                                            20

فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی                                                                                                                                                                    23

1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد                                                                                                                             23

2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد                                                                                                                       24

3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری                                                                                                          26
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی                                                                                                      28

5-4 برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید                                                                                                                28

6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار                                                                                                                    29

7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و …                                                                                         29

جهت دانلود فایل کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.